torstai 21. toukokuuta 2015

huvila/mökki nurmooseen mennessä.

Ajelimme yksi päivä nurmoossa katsomassa nurmoon autiotalo valikoimaa, nurmooseen menevän tien varressa taloja oli muutamia, joista yhteen oli ovi auki. Pihaan ei mennyt tietä, muutakuin nurmikko joka "aaltoili".
Talon lähellä ei ollut muita taloja, talo oli pieni ja matala, yksikerroksinen mummon mökki. Kuvia ei hirveesti tullut otettua sillä talossa oli vain pieni eteinen, keittiö ja yksi makuuhuone siksi kuvasaaliskin jäi aika pieneksi. Toivotaan että nämä kuva riittävät (:






 Talo tieltäpäin kuvattuna, talo ja sen piha eivät edes näkyneet tieltä katsottuna. Talon edessä oli puita. 



                                    Talo pihaan tullessa.              




     Eteisessä oli uuden näköiset seinät, ja tästä kulmasta talosta saa käsityksen      että siellä asuisi joku. 





Talon keittiö, tässäkin talossa sinistä on kätetty. Huomattiin nyt vasta jälkeenpäin että keittiössä on pyykinpesukone? :D                             



                      Keittiöön oli yhdistetty olohuone. Jos suurentaa kuvaa tuolin kohdalta huomaa ettö tuolikin oli yltäpäältä homeessa ja mätääntymässä paikoilleen.




           Tämä oli varmaankin toiminut makuuhuoneena, huoneen toisella puolen kaikki huonekalut oli peitetty ja teipattu jätesäkeillä. 

           Uskomme talon toimineen kesähuvilana, se oli niin pieni asuintaloksi, seiniä oli uusittu eteisestä ja keittiöstä, talon ainoa ongelma ja varmaankin hylkäämisen syy oli olohuoneen takan vieressä ollut järkyttävän iso homevaurio, joka valtasi 1/6 osan olohuoneen lattiasta, talo haisi todella pahalta joten homevaurio taisi olla paha, talossa ei todellakaan pelottanut koska kaikki huoneet näkyi ovelta katsottuna, ainoa jännitystä aiheuttava asia oli se että tosiaan eteistä ja keittiötä oli alettu remppaamaan ja huonekalut ja ikkunat olivat ehjiä ja paikoillaan. 




2 kommenttia:

  1. How to win at Baccarat using the Rules of the game
    In our guide on playing 바카라 사이트 baccarat, we explain the basic concepts 메리트 카지노 주소 of playing Baccarat. The dealer places two chips choegocasino on each of the two, then one on each of the hands.

    VastaaPoista